top of page

Over ons 

À ta table, onze keuken uw tafel.

Met onze foodtruck brengen we culinaire beleving naar elke locatie. Of het nu gaat om een diner, feest of ander speciaal moment: wij zorgen voor een complete ervaring. De mobiele keuken, de afwas én naar wens het servies, alles nemen we mee. Zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Ik heb door de jaren heen in de horeca veel ervaren mensen leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we afhankelijk van het evenement, met z'n allen of in een kleinere samenstelling aanwezig zijn met een enthausiast team. Altijd passend bij de gelegenheid met oog voor kwaliteit, gastvrijheid en smaak!

Ik ben Ruud Penninx 22 jaar en oprichter van à ta table. Mijn passie voor koken begon al op jonge leeftijd. Wat startte met het bakken van taarten, groeide uit tot een echte liefde voor de keuken toen ik mijn eerste bijbaan kreeg in de horeca. Bij brasserie De Mouthoeve in Boekel begon ik als afwasser, maar al snel wist ik dat ik meer wilde. Toen ik doorgroeide naar de keuken en alles mocht leren en proeven van de chef, wist ik het zeker: ik wilde kok worden.

Na het behalen van mijn havo diploma besloot ik mijn passie te volgen en te starten aan de opleiding gespecialiseerd kok op De Rooi Pannen in Tilburg. Deze keuze was een keuze waar ik nog altijd ontzettend blij mee ben. Tijdens mijn opleiding deed ik ervaring op bij verschillende bedrijven: Floryn Grand Café, restaurant Sillyfox en Raadhuis Uden. Hier leerde ik eerst de basis van de professionele keuken waarna ik een start maakte met koken op hoog niveau en ontwikkelde ik uiteindelijk mijn eigen kookstijl. 

Ook heb ik door de jaren heen, naast koken ervaring opgedaan met keukenmanagement. Ik daagde mezelf uit door bijvoorbeeld de leidinggevende te worden van een groot spoelteam bij Floryn Grand Café. En leerde ik hoe ik personeel kan aansturen, bestellingen doe en mee kon denken over menu’s. Deze verantwoordelijkheid gaf me nog meer inzicht in het runnen van een keuken en motiveerde me om groter te dromen.

 

Afgelopen jaar, mijn examenjaar ben ik begonnen bij Raadhuis Uden. Een nieuw restaurant waarbij ik vanaf dag 1 in de keuken sta, een hele mooie uitdaging. Ik heb een kijkje achter de schermen kunnen krijgen hoe een bedrijf werd opgestart. Daarnaast heb ik mogen leren van top chefs, en mezelf daarmee kunnen klaarstomen voor mijn examen. Ik heb mijn praktijk examen gespecialiseerd kok afgesloten met een 9, en ben nu klaar voor de volgende stap. 

Mijn ultieme droom? Een eigen bedrijf starten waarin ik mijn passie voor koken, patisserie en gastvrijheid volledig kan combineren. Ik werk er hard aan om deze droom werkelijkheid te maken en deel mijn kennis en liefde voor eten graag met u en uw gasten. 

à ta table pf_edited.jpg

Email:

Telefoon nummer:

06-15383633

Adres:

Lage raam 4 , 5427PT, Boekel

Over mij

50% Off

WhatsApp Image 2025-06-30 at 23.23.58 (1).jpeg
bottom of page